Eurobasket

Ματσιούλις: «Δεν έχει σημασία πού τερμάτισε η Ελλάδα»

Ο Γιόνας Ματσιούλις αδιαφορεί αν η Λιθουανία ήταν πρώτη και η Ελλάδα τελευταία στον πρώτο γύρο του Ευρωμπάσκετ τονίζοντας πως το ματς για τους «16» θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ξέρει πολύ καλά το ελληνικό μπάσκετ ο Γιόνας Ματσιούλις για να υποτιμά μια ομάδα σαν την Εθνική και περιμένει πως η δική του Λιθουανία θα έχει δύσκολο έργο στους «16» του Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στην Πόλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πριν από οτιδήποτε. Δεν έχει σημασία πώς πήγε ο πρώτος γύρος. Όλα εξαρτώνται από ένα παιχνίδι. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρέθηκε η ελληνική ομάδα. Έχουν αρκετούς έμπειρους παίκτες που ξέρουν να παίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και πιστεύω πως όλα θα λυθούν τα τελευταία λεπτά. Η δική σας ομάδα είναι πολύ καλή με έμπειρους παίκτες», δήλωσε ο φόργουορντ της Ρεάλ και άλλοτε του Παναθηναϊκού.

Επίσης δεν δίνει σημασία στην προϊστορία που θέλει τη Λιθουανία να κερδίζει στα περισσότερα επίσημα ματς. «Δεν έχει σημασία τι έγινε παλιά... Είναι ένα νέο παιχνίδι, μια νέα μέρα και η ομάδα σας έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες που μπορούν να παίξουν το παιχνίδι. Μπορεί μια κακή μέρα, ή μια κακοτυχία και όλα μπορούν να αλλάξουν. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x